Terug

Boek nu uw winkel afspraak!

Betaalmethoden

Bij Van Speijk Tweewielers kan je gebruik maken van verschillende betaalmethodes zoals Ideal, Bancontact, overboeking, Sofort en Bitcoin. Alle transacties zijn bij ons versleuteld met een SSL certificaat die je kunt herkennen aan groene slotje links boven aan je scherm. De betaling wordt uitgevoerd door onze partner Mollie. Je betaald bij ons alleen transactie kosten als je gebruik maakt van Sofort banking, deze kosten bedragen 1,6% per bestelling.

 

Ideal 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van je bankrekening naar de bankrekening van een ondernemer. 

 

SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel.

 

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. Naast betalingen via desktop faciliteert Bancontact ook betalingen via een app. Klanten scannen een QR-code en kunnen zo snel en eenvoudig afrekenen.

 

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Als je kiest voor overboeking, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Vervolgens kan je direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of je kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen en het later over te maken

 

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »